Oude- en bekende Indonesische liedjes en muziek uit de jaren vijftig en zestig

 

Mag ik me even voorstellen:

    Rick                                                                                  e-mail: rick.doop@gmailcom

Terug

     

dalam bahasa Indonesia

Dream

Ooit is mij gevraagd wat het belangrijkste in mijn leven is.

Mijn antwoord: Dream, Dream, All I have to do is dream, dream…………….

Toen ik nog jong(er) was had ik een aantal dromen.

Ik wilde zijn en worden: een topsporter (badminton), een creatieve kunstenaar (schilder), een groot schrijver en de beste gitarist van de wereld. Ooit werd ik door een meisje aan haar ouders voorgesteld. De eerste vraag die haar vader mij stelde was “wat wil je later worden?” Ik zei gelukkig en rijk, kunt u mij daarbij helpen? Er viel een stilte, die tot op heden nog voortduurt……. En ik droomde verder………………… nu nog steeds.

Tussen en tijdens mijn dromen heb ik veel leuke mensen ontmoet, vrienden gemaakt (ook vijanden), heb ik een lieve vrouw gehuwd en zijn we samen ouders geworden van een leuke zoon. Ik ben dus gelukkig en daarmee ook rijk.

 

Wat doe ik nu in het dagelijkse?

Een dromer heeft eigenlijk geen tijd voor dergelijke aardse keuzes, dus is de uiteindelijke keuze een gevolg van de omstandigheden van het moment dat de dromer zijn eerste stapjes op de arbeidsmarkt zette. Op dat moment was ik enkele maanden verwijderd van de militaire dienstplicht en dus in het geheel niet aantrekkelijk voor een werkgever. Na lang zoeken en overtuigen heb ik toch een werkgever bereid gevonden om mij in dienst te nemen. Op voorwaarde dat hij mij aan een intelligentie- en geschiktheidonderzoek mocht onderwerpen. Ik liet me onderwerpen, ik had geen immers geen keus. Het resultaat was positief en het advies was dat ik me moest bekwamen in een  controlerende functie. Dit advies heb ik trouw opgevolgd tot op de dag van vandaag en met plezier.

Hallo, ik ben Rick Doop